Állítható ezüst gyűrű magenta színű kővel

8.990 Ft

Érzéki és romantikus hatást kelt, ez az állítható méretű, nyitott ezüst gyűrű, amiben egy gyönyörű magenta színű cirkon kő van.

INGYENES SZÁLLÍTÁS UTALÁSOS FIZETÉS ESETÉN!

Availability: Készleten

Érzéki és romantikus hatást kelt, ez az állítható méretű, nyitott ezüst gyűrű, amiben egy gyönyörű magenta színű cirkon kő van. Anyaga: 925 ezüst. Drágakő: cirkon.

Az állítható ezüst gyűrű magenta színű kővel tökéletes választás a stílusos és egyedi megjelenés kedvelőinek. A gyűrű elején található gyönyörű magenta színű kő igazán figyelemfelkeltő és elegáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Az állítható dizájn lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen az ujjhoz, garantálva a kényelmet és a kifinomult stílust egyszerre.

Ez a gyűrű tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletednek, vagy akár alkalmi eseményekre is. A magenta szín vibráló és vonzó, elősegítve az ön kifejeződését és egyedi stílusodat. Ez a gyűrű tökéletes ajándék lehet szeretteidnek vagy magadnak, hogy kifejezd az egyediségedet és stílusodat.

A gyűrű anyaga magas minőségű ezüst, ami garantálja a tartósságot és a kiváló minőséget hosszú időn át. Legyen szó bármilyen alkalomról, ez a gyűrű biztosan elbűvöl és magával ragadja a figyelmet. Válaszd ezt az állítható ezüst gyűrűt magenta színű kővel, és tedd még exkluzívvá és egyedivé stílusodat!