Ankh ezüst charm

6.790 Ft

Egy ankh szimbólum díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 2,7 x 1,2 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis.

INGYENES SZÁLLÍTÁS UTALÁSOS FIZETÉS ESETÉN!

Availability: Készleten

Egy ankh szimbólum díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 2,7 x 1,2 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis. Anyaga: 925 ezüst.

Az ankh ezüst charm egy gyönyörű és jelentéssel telített ékszer, amely az ősi egyiptomi kultúrából származik. Az ankh jel a végtelen élet szimbóluma, valamint az örök élet és halhatatlanság jelképe. Az ezüst charm finom kidolgozással készült, és tökéletes kiegészítője lehet bármilyen stílusú ruhának.

Ez a bámulatos ékszer bármely alkalomhoz tökéletes választás lehet, legyen szó mindennapi viseletről vagy egy elegáns eseményről. Kifinomult megjelenésével és szimbolikus jelentésével ez a charm emlékezetessé és egyedivé teszi a viselőjét.

Az ankh ezüst charm ideális ajándék lehet szeretteidnek, vagy akár magadnak is, hogy mindig magadon hordhass egy darabot az ősi mitológiából és kultúrából. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően hosszú éveken át viselheted, és minden alkalommal emlékeztetni fog a végtelen élet szépségére és erejére.