Bárány ezüst charm

6.790 Ft

Egy bárány díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 1,4 x 1,0 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis.

INGYENES SZÁLLÍTÁS UTALÁSOS FIZETÉS ESETÉN!

Availability: Készleten

Egy bárány díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 1,4 x 1,0 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis. Anyaga: 925 ezüst.

A bárány ezüst charm egy igazán bájos és kedves kiegészítő, amely tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik az aranyos, vicces ékszereket. Az ezüst charm exkluzív megjelenése és részletgazdag kidolgozása miatt akár egyedi ajándékként is tökéletes választás lehet.

A charm egy aranyos bárány formáját ölti magára, amelynek apró részletei és kis szemei rendkívül élethű hatást keltenek. Az ezüst fénye tovább emeli a charm vonzó megjelenését, és garantáltan sok figyelmet fog kapni viselőjétől.

Ez a bárány ezüst charm remekül kombinálható más ékszerekkel, például egy ezüst lánccal vagy karkötővel, így gyönyörű és egyedi megjelenést biztosíthat viselőjének. Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet, legyen az egy hétköznapi viselet vagy egy különlegesebb esemény.

Ha egy örökérvényű és kedves ékszerre vágysz, amely hűen tükrözi személyiségedet és stílusodat, akkor a bárány ezüst charm remek választás lehet számodra. Tegyél szert rá még ma, és díszítsd fel magad egy igazán különleges darabbal!