Madártoll ezüst charm

6.790 Ft

Egy madártoll díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 2,3 x 0,7 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis.

INGYENES SZÁLLÍTÁS UTALÁSOS FIZETÉS ESETÉN!

Availability: Készleten

Egy madártoll díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 2,3 x 0,7 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis. Anyaga: 925 ezüst. Drágakő: cirkon.

A madártoll ezüst charm különleges és elegáns kiegészítő, amely garantáltan felhívja magára a figyelmet. Az ezüst anyag tisztasága és fénye igazán kiemeli a szépségét.

Ez a gyönyörű charm tökéletes kiegészítő lehet a nyakláncodhoz vagy a karkötődhöz, de akár egy fülbevalóhoz is. A finom kidolgozás és a részletek precíz megvalósítása igazán lenyűgözővé teszi ezt az ékszert.

A madártollak szimbolikus jelentőséggel bírnak, és sok kultúrában a szabadság, a könnyedség és az elegancia szimbólumai. Ezért ez a charm tökéletes ajándék lehet valakinek, aki a természet szerelmese, vagy aki igényes és stílusos kiegészítőket kedvel.

A madártoll ezüst charm elengedhetetlen darab lehet minden ékszerkollekcióban. Bármilyen szettet feldobhat, és lehetővé teszi az egyéni stílus és ízlés kifejezését. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően hosszú ideig megőrzi szépségét és fényét.

Mutasd meg stílusod ezzel a madártoll ezüst charm-mal!