Napraforgó ezüst charm

6.790 Ft

Egy napraforgó díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 2,5 x 1,0 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis.

INGYENES SZÁLLÍTÁS UTALÁSOS FIZETÉS ESETÉN!

Availability: Készleten

Egy napraforgó díszíti ezt az ezüst charmot. Medálnak is használható. Méretei: 2,5 x 1,0 cm. Charm gyűjtő karkötőkkel kompatibilis. Anyaga: 925 ezüst. Drágakő: cirkon. A Napraforgó Ezüst Charm egy lenyűgözően szép ékszer, amelyet minden napviselésre terveztek, hogy felhívja a figyelmet önmagára. Ez a bámulatos charm kiváló minőségű ezüstből készült, és tökéletesen passzol minden stílushoz és öltözékhez.

A charm központjában egy gyönyörű napraforgó található, amelyet apró részletek és finom kidolgozások tesznek igazán lenyűgözővé. A szirmok részletes textúrája és az élethű részletek lélegzetelállítóan élethűvé teszik ezt az ékszert.

Ez a Napraforgó Ezüst Charm tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, hiszen a napraforgó az optimizmus és a boldogság szimbóluma. Segít emlékeztetni mindenkit arra, hogy mindig ragyogni kell és követni a szívük vágyát. Az ékszer további jelentése lehet a hűség, a kitartás és az erős társas kapcsolatok.

Ez a charm kiváló minőségű anyagokból készült, így időtálló és tartós. Kiváló minőségének köszönhetően hosszú éveken át élvezheted ennek a bámulatos ékszernek a szépségét.

Legyen szó hétköznapi vagy alkalmi viseletről, ez a Napraforgó Ezüst Charm minden ruhát feldob és egyedivé tesz. Tegyél egy kis napsütést és boldogságot a mindennapjaidba ezzel az elképesztően szép ékszerrel!